biseren

Бисерен

Фаленопсис орхидеа, орнитогалум, сафари, лимониум, гиспфила, кермит хризантема, рози, зеленило, декоративен керамички сад

4.000 МКД

Категории: , .
Испораката во Скопје е истиот ден од нарачката, до 19 часот навечер. Нарачките после 20 часот се пренесуваат наредниот ден. Испораките за внатрешноста не се извршуваат во недела. Испораките за Скопје се извршуваат во недела. Цената на испораката и картичката за посвета се влезени во цената на проиводот.
Напомена- во случај на недостапност на видот и бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран, истите ги менуваме според тоа со што располагаме во моментот на нарачката - во истата вредност. Во случај на неточен телефонски број на примач, не извршуваме нарачки.
Напомена- Анонимни испораки не извршуваме.

Рецензии

Нема рецензии уште.

Биди прв со коментар “Бисерен”