Цвекара мели веќе 25 год дизајнира префинети и елегантни декорации и цветни аранжамни за свадби , секогаш следејки ги последните светски трендови .
Креацијата на уникатни бидермаери е наша специјалност.

Showing 1–15 of 33 results