rozev_klasik

Розев класик

3 рози, 2 алстромерии, зеленило, декоративна хартија

950 МКД

Испораката во Скопје е истиот ден од нарачката, до 19 часот навечер. Нарачките после 20 часот се пренесуваат наредниот ден. Испораките за внатрешноста не се извршуваат во недела. Испораките за Скопје се извршуваат во недела. Цената на испораката и картичката за посвета се влезени во цената на проиводот.
Напомена- во случај на недостапност на видот и бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран, истите ги менуваме според тоа со што располагаме во моментот на нарачката - во истата вредност. Во случај на неточен телефонски број на примач, не извршуваме нарачки.
Напомена- Анонимни испораки не извршуваме.

1 коментар за Розев класик

  1. ane_20g
    5 од 5

    (verified owner):

    Preubav buket, narackata bese dostavena vo Skopje 3 casa posle porackata! Prezadovolna sum od uslugata i kvaleitetot na proizvodot! Blagodaram Cvekarnica Meli sto i go cestitavte rodendenot na mojata sestra so ovoj prekrasen buket! Pozdrav od Chicago!! Ana

Додади коментар