ruzi-101

101 роза

Еквадорска роза, зеленило, корпа и декоративна машна.

15.000 МКД

 

 

 

 

Испораката во Скопје е истиот ден од нарачката, до 19 часот навечер. Нарачките после 20 часот се пренесуваат наредниот ден. Испораките за внатрешноста не се извршуваат во недела. Испораките за Скопје се извршуваат во недела. Цената на испораката и картичката за посвета се влезени во цената на проиводот.
Напомена- во случај на недостапност на видот и бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран, истите ги менуваме според тоа со што располагаме во моментот на нарачката - во истата вредност. Во случај на неточен телефонски број на примач, не извршуваме нарачки.
Напомена- Анонимни испораки не извршуваме.

1 коментар за 101 роза

 1. tatyana yancheva
  5 од 5

  :

  wooow!prekrasni rozi!

  • Kamelija Pacemska

   :

   navistina se prekrasni i ubavo mirisaat :)

Додади коментар