bela_magija

Бела магија

7 бели рози, зеленило, декоративен керамички сад

1.800 МКД

Категории: , .
Испораката во Скопје е истиот ден од нарачката, до 19 часот навечер. Нарачките после 19 часот се пренесуваат наредниот ден. Испораките за Куманово не се извршуваат во недела. Испораките за Скопје се извршуваат во недела. Цената на испораката во одредени општини е вклучена во цената на производот. Картичката за посвета е вклучена во цената на проиводот.
Испораката во Понеделник е после 18 часот.
Напомена за цветни аранжмани- во случај на недостапност на видот и бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран, истите ги менуваме според тоа со што располагаме во моментот на нарачката - во истата вредност. Во случај на неточен телефонски број на примач, не извршуваме нарачки.
Напомена за подароци- во случај на недостапност на видот и бојата на подарокот кој е одбран, ќе ве контактираме како би извршиле замена за соодветната вредност.
Напомена- Анонимни испораки не извршуваме.

1 коментар за Бела магија

 1. Alexandru
  5 од 5

  :

  I just want to say a big “thank you” for the way in which Meli flower shop has treated my order.
  I won’t comment on the arrangement, because it was just amazingly beautiful. I can say that it was beyond my expectations and the recipient was absolutely delighted.
  A special thanks for the team that spent any effort needed in delivering my flowers, especially because the person who received the flowers wasn’t available at the address and Meli investigated and arranged it for later with very high class and professionalism.
  5 stars for you, Success! :)

  • Kamelija Pacemska

   :

   THANK YOU ALEX,
   IT MEANS SO MUCH TO ME YOUR WORDS!!!
   WE WILL KEEP GETTING EVEN BETTER!

Додади коментар