cirkon

Циркон

7 кратки рози, зеленило, сатенска машна

1.650 МКД

Испораката во Скопје е истиот ден од нарачката, до 19 часот навечер. Нарачките после 19 часот се пренесуваат наредниот ден. Испораките за Куманово не се извршуваат во недела. Испораките за Скопје се извршуваат во недела. Цената на испораката во одредени општини е вклучена во цената на производот. Картичката за посвета е вклучена во цената на проиводот.
Испораката во Понеделник е после 18 часот.
Напомена за цветни аранжмани- во случај на недостапност на видот и бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран, истите ги менуваме според тоа со што располагаме во моментот на нарачката - во истата вредност. Во случај на неточен телефонски број на примач, не извршуваме нарачки.
Напомена за подароци- во случај на недостапност на видот и бојата на подарокот кој е одбран, ќе ве контактираме како би извршиле замена за соодветната вредност.
Напомена- Анонимни испораки не извршуваме.

 1. nikola perkovski
  5 од 5

  :

  we ordered from California. amazing bouquet and perfect timing on delivery!!!! thanks Meli Flower Shop!

  • Kamelija Pacemska

   :

   NIKOLA THANK YOU FOR YOUR ORDER AND KIND WORDS:)!

 2. Elena
  5 од 5

  :

  Vtor pat poracuvam preku internet i kako i prviot pat sum prezadovolna za brzata usluga I profesionalniot odnos, srdecno ja preporacuvam “Cvekjarnica Meli”. Blagodaram

  • Kamelija Pacemska

   :

   blagodaram mnogu povelete pak!

Додади коментар