Напомена- доколку декоративниот сад( како на фотографиите ) не е достапен во моментот ,го заменуваме со сличен во иста вредност.
Истото се однесува и на бојата на цветните саксииски растенија.

Please note-if the decorative pots on the photos are not available at the moment we change them with similar ones with the same value.
Also if the color of the orchids is not available as photo, we change it with one that is available at the moment.

Showing 1–15 of 23 results